DJS zoekt muziekminnende sponsors

Jazzpodium DJS wil minder afhankelijk zijn van (teruglopende) subsidiegelden. Daarom zetten we de komende jaren in op het genereren van meer eigen inkomsten. We zijn op zoek naar ondernemers die waarde hechten aan een bloeiende Dordtse jazz- en muziekcultuur en hun naam graag aan ons Jazz- podium willen verbinden. Simpelweg omdat ze geloven dat een sponsorverbintenis met een karakteristiek Dordts muziek- fenomeen als het Jazzpodium positief afstraalt op hun eigen bedrijf of merk.

Wij kunnen iets voor elkaar betekenen

Als u uw naam wilt verbinden aan een muziekpodium dat al bijna zeventig jaar garant staat voor een onderscheidend, toonaangevend programma met een eigen signatuur en een ijzersterke naam, kijkt u dan eens in de tabel hieronder. In de tabel vindt u onze sponsorpakketten, variërend van brons tot platina, met voor u privileges, aanbiedingen en voordelen.

Uiteraard zijn er naast deze mogelijkheden ook andere afspraken denkbaar; we vullen uw sponsorship graag samen met u in.

Profiteer van scale voordelen

Jazzpodium DJS heeft de status ‘culturele ANBI’. Dit be- tekent onder meer dat het voor bedrijven aantrekkelijker is geworden om ons te sponsoren. Voor giften aan culturele ANBI-instellingen geldt namelijk vanaf 2012 dat u uw gift met anderhalf mag vermenigvuldigen in uw aangifte vennootschapsbelasting. Zie hier onder een rekenvoorbeeld.